Saltar al contingut

Tractament avançat del dolor neuropàtic a TraumaUnit Centro Médico Teknon: abordatge multidisciplinari

Pateixes de dolor punxant, enrampades o formigueig? Podria ser dolor neuropàtic

Dolor Neuropático TraumaunitDolor Neuropático Traumaunit

El dolor neuropàtic és una condició que afecta significativament la qualitat de vida de molts pacients. Una solució efectiva davant de les opcions convencionals que, sovint no ofereixen alleuja, podria ser un tractament avançat i especialitzat en cirurgia del nervi perifèric.

Què és el dolor neuropàtic?
El dolor neuropàtic emergeix com a resultat de danys directes als nervis, ja sigui per lesions, intervencions quirúrgiques o malalties metabòliques. Els símptomes inclouen dolor lancinant, coïssor, enrampades i formigueig, elements que descriuen una experiència dolorosa i complicada de manejar amb tractaments estàndard, com a analgèsics i antiinflamatoris.

El tractament del dolor neuropàtic
Un abordatge multidisciplinari és clau per al tractament d'aquesta condició. En Traumaunit Centro Médico Teknon, cirurgians especialitzats en nervi perifèric i cirurgia de la mà, estan preparats per a manejar una àmplia varietat de situacions relacionades amb el nervi afectat. Aquests procediments poden realitzar-se en hospital de dia i solen durar entre 1 a 4 hores. S'utilitzen tècniques d'anestèsia boig-regional que eviten la necessitat d'anestèsia general.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Tecnologia i precisió

Una dels avantatges més grans del tractament a Traumaunit és la inclusió de neurofisiòlegs que monitoren la funció del nervi durant l'operació, la qual cosa permet intervencions precises i altament efectives. Aquest mètode ens distingeix a nivell mundial i assegura una alta taxa d'èxit en els nostres tractaments.

Recuperació i rehabilitació

La recuperació després de la cirurgia és suportada per un període de rehabilitació guiada per fisioterapeutes i rehabilitadors especialitzats en lesions nervioses. A TraumaUnit, a més de la intervenció; s'asseguren que cada pacient rebi un pla de tractament totalment personalitzat segons la seva condició i temps d'evolució.

Si estàs sofrint de dolor neuropàtic i cerques una solució real i efectiva, contacta a TraumaUnit, un equip d'experts que treballen per a millorar la qualitat de vida dels qui es troben en aquesta situació.

Traumaunit Centro Médico Teknon

Trauma Unit és una unitat pionera i única al nostre país per al tractament de les lesions de nervi perifèric i del plexe braquial obstètric i de l'adult des de fa més de 20 anys.

L'experiència dels cirurgians que la componen i l'abordatge multidisciplinari dels casos fan de la nostra unitat una referència internacional i única en aquesta patologia.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.