Saltar al contingut

Solucions avançades per a la incontinència urinària i els prolapses

Les persones que pateixen incontinència urinària i prolapses d'òrgans pelvians enfronten desafiaments que poden impactar greument en la seva qualitat de vida. Els avenços mèdics han desenvolupat solucions altament efectives i mínimament invasives que poden marcar una diferència significativa en la salut i benestar d'aquests pacients.

Uros Associats TeknonUros Associats Teknon

A Uros Associats a Centro MédicotTeknon entenem els desafiaments que enfronten els pacients amb incontinència urinària i prolapse d'òrgans pelvians, per aquest motiu, oferim tractaments avançats com la colposacropèxia laparoscòpica amb TOT, una tècnica mínimament invasiva que millora la qualitat de vida dels nostres pacients.

Tractament integral de la incontinència urinària amb TOT

La incontinència urinària d'esforç, que pot causar fuites involuntàries d'orina durant activitats quotidianes com riure, tossir o aixecar objectes, és un problema comú i debilitant. La tècnica TOT (cinta transobturatriz) és una solució avançada al problema.

Aquest procediment consisteix a col·locar una cinta de manera estratègica sota la uretra sense generar tensió, tot proporcionant un suport ferm que prevé les fugides urinàries.

El tractament amb TOT és una opció mínimament invasiva que ofereix resultats efectius i duradors, tot permetent als pacients recuperar el control i la confiança en la seva vida diària.

Colposacropèxia laparoscòpica: solució per al prolapse d'òrgans pelvians

La colposacropèxia laparoscòpica és un procediment quirúrgic especialitzat destinat a corregir el prolapse d'òrgans pelvians. Això ocorre quan estructures com la bufeta, l'úter o el recte es desplacen de la seva posició normal cap als òrgans genitals a causa d'una feblesa en els músculs i lligaments de la pelvis. Mitjançant petites incisions a l'abdomen, s'introdueix una malla sintètica que serveix de suport als òrgans desplaçats i els fixa cap al sacre (un os en la base de la columna vertebral). Aquest enfocament quirúrgic és menys invasiu, permet una recuperació més ràpida i ofereix una solució efectiva i duradora.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Beneficis de la combinació de tractaments per a la incontinència urinària

En molts casos, els pacients poden beneficiar-se de la combinació de la colposacropèxia laparoscòpica amb el tractament TOT per a abordar tant el prolapse pelvià com la incontinència urinària simultàniament. Aquest enfocament integrat no sols redueix el temps de recuperació, sinó que també millora significativament la qualitat de vida, en tractar dues afeccions que sovint estan relacionades.

  • Recuperació ràpida i menys invasiva: procediments laparoscòpics amb incisions menors i temps de recuperació reduïts.
  • Alta efectivitat i seguretat: les intervencions realitzades en Uros Associats tenen un alt índex d'èxit, gràcies a l'experiència i la tecnologia d'avantguarda utilitzada pels nostres especialistes.
  • Impacte durador en la qualitat de vida: els nostres pacients reporten millores significatives en la seva vida diària, i poden reprendre les seves activitats amb confiança i confort.

Si sofreixes de símptomes relacionats amb prolapses pelvians o incontinència urinària, consulta amb un especialista per a trobar la millor solució per a tu.

Uros Associats a Centro Médico Teknon

A Uros AssociatsEste enlace se abrirá en una ventana nueva compten amb especialistes certificats en cirurgia robòtica, àmpliament formats i amb vasta experiència en cirurgia prostàtica, renal, vesical i retroperitoneal, entre altres, sent al seu torn tutors d'altres especialistes que inicien la seva corba d'aprenentatge per a realitzar tècniques d'alta complexitat com són aquestes tècniques de cirurgia robòtica.




Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.